Image Alt

Testimoniale

Ce spun clienții noștri?

Cea mai tare cofetărie din Brașov! De ani de zile cumpăr numai de la ei și nu am fost dezamăgit niciodată, ba dimpotrivă! P.S Tortul Choco-crunch e obligatoriu de încercat! 🙂
Raul Carabelea
Recunosc, am trăit 43 de ani fără să știu cu adevărat ce înseamnă “savuros” pînă cînd am găsit tortul cu acest nume și l-am degustat alături de familia mea numeroasă, fără să mă surprindă reacțiile lor de extaz, deoarece eu însămi eram în extaziere. Nu am încercat niciodată un desert atît de plăcut, un gust plin, bogat și o îmbinare de texturi surprinzator de încîntătoare. Prin tortul “Savuros” am cunoscut gustul desertului perfect și vă mulțumesc că mi-ați oferit această șansă cu dragoste și amabilitate!
Floricica Foia
Multe mulțumiri de la Constanța, superb tortul, o adevărată operă de artă! Am fost impresionată de la primul telefon când am sunat să dăm comanda și până la ridicarea produsului finit. Ni s-a oferit consiliere cu multă răbdare, implicare și pasiune. Atenția la detalii face diferența. Felicitări, tot respectul pentru toată munca depusă! O adevărată echipă!
Nicoleta Stoian
Prăjituri absolut DE-LI-CIOA-SE! Astăzi m-am oprit la cofetăria de pe Michael Weiss, eu eram în căutarea prăjiturilor ecler, dar doamna din cofetărie mi-a explicat foarte frumos și amabil că nu voi găsi momentan acolo ceea ce eu voiam și când anume să vin. În schimb, am cumpărat alte sortimente, la fel de bune, iar doamna a fost foarte drăguță, răbdătoare și amabilă. Chiar a fost o experiență minunată. Voi reveni de fiecare dată cu drag aici!
Raluca Ioana Teodorescu
În fiecare an, de ziua mea, obișnuiam să primesc câte un răsfăț dulce de la Delicii. Anul acesta am fost răsfățată cu niște amandine pictate, pe lângă aspectul lor absolut deosebit, atenția nemaipomenită la detaliile artistice și minuțiozitatea picturii manuale, nu pot să nu remarc gustul parcă de pe altă lume; de-a lungul timpului am gustat multe produse de la Deliciile K. - senziaționale toate, dar ceva la amandinele astea m-a dat pe spate! More for me please :)))
Andrea Banyai
All natural & very delicious cakes & pastry! Best in Brasov! Highly recommended!
Sorina Finichiu
Calitatea și gustul prăjiturilor de casă fac din Deliciile Kronstadt locul meu preferat în Brasov
Master Delia
Vă recomand cu încredere, dulciuri perfecte , prețuri perfecte
Alexandra Flaminzeanu